6,89 €
Mokesčiai
Su mokesčiais

Papildomas ėdalas katėms nuo 1 m. amžiaus. Neįdėta cukraus, dirbtinių dažų ir konservantų.

Katės natūraliai geria nedaug vandens. Dėl šios priežasties jos koncentruoja šlapimą, kad būtų sumažinamas jų išskiriamo vandens kiekis. Tai gali įtakoti šlapimo akmenų formavimąsi. UT BALANCE pastos sudėtyje yra medžiagų, reaguojančių su fosforu ir oksalatais, kurie yra aptinkami kai kuriuose šlapimo akmenyse, žarnyne. Fosforas ir oksalatai yra aptinkami kai kuriuose šlapimo akmenyse. UT BALANCE pasta padeda palaikyti sveiką šlapimą ir gali būti šeriama katėms kaip dalis jų kasdienės mitybos.

SKU
01GIC0111

Sudėtis: augalinės kilmės medžiagos, aliejai ir riebalai, mielės (1% beta-gliukano), moliuskai ir vėžiagyviai (N-acetyl-gliukozaminas 0,42%).

Analitinės sudedamosios dalys: 5,5% baltymų, 34% riebalų, 4,5 % pelenų, 1,5% ląstelienos, 12,5% drėgmės. Maistiniai priedai/kg: L-triptofanas 12500 mg. Sudėtyje yra antioksidantas.

Šėrimo rekomendacijos: duokite kasdien po 6 cm (1 cm = apytiksl. 0,5 gr.) pastos, geriausia tiesiai iš tūtelės arba sumaišyti su pašaru. Šeriama pasta turi būti kambario temperatūros. Praimtą tūtelę laikykite vėsiai.

Pagaminta Vokietijoje, H. von Gimborn GmbH

01GIC0111

Ši prekė neturi atsiliepimų.

Turite būti prisijungę arba susikurkite paskyrą tam, kad galėtumėte palikti atsiliepimą.

Elektroninėje parduotuvėje prekessodui.lt naudojami slapukai. Tęsdami naršymą šioje elektroninėje parduotuvėje sutinkate su slapukų naudojimu. Skaityti plačiau.

Palyginti (0 prekės) Mano mėgiamiausi Susisiekite su mumis
Pirmiau prisijunkite
Pirmiau prisijunkite

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias