12,98 €
Mokesčiai
Su mokesčiais

HUMUSON COMPLEX SI birus sapropelio bio humusas – ekologiška naujos kartos trąša specialiai sukurta dirvožemiui atnaujinti.

SKU
4779047690111

SVARBU! Produktą reikia skiesti vandeniu santykiu 1:400

Panaudojimas – šiltnamiai, daržai, vejos, dekoratyviniai augalai, vaismedžiai, kambarinės gėlės, gėlynai, miškininkystė, pasėliai ir kt.

Produktas universalus ir tinka visoms augalų kultūroms (braškėms, bulvėms, šilauogėms, pomidorams, agurkams, paprikoms, serbentams, agrastams, kopūstai, moliūgai ir visos kitos augalų kultūros)

Naudojimo instrukcija:

  • Reikiamą kiekį HUMUSON COMPLEX skysto bio humuso atskieskite vandeniu santykiu 1:400. Produkto pakuotė pateikiama kartu su dozatoriumi, o ant pakuotės taip pat galėsite rasti jau apskaičiuotas proporcijas, todėl produktą atskiesti labai paprasta.
  • Paruoštu darbiniu tirpalu laistykite augalus kas 10-14 dienų.
  • Vienam daigui reikia skirti apie 300-500ml darbinio tirpalo (kiekis skiriasi nuo laistomos kultūros/augalo tipo). Jei laistote kambarinius ar dekoratyvinius augalus, liekite tiek, kad sudrėkintumėte visą šaknų sistemą.
4779047690111

Charakteristikos

Trašų tipas
Skystos trąšos

Ši prekė neturi atsiliepimų.

Turite būti prisijungę arba susikurkite paskyrą tam, kad galėtumėte palikti atsiliepimą.

Elektroninėje parduotuvėje prekessodui.lt naudojami slapukai. Tęsdami naršymą šioje elektroninėje parduotuvėje sutinkate su slapukų naudojimu. Skaityti plačiau.

Palyginti (0 prekės) Mano mėgiamiausi Susisiekite su mumis
Pirmiau prisijunkite
Pirmiau prisijunkite

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias