2,70 €
Mokesčiai
Su mokesčiais

Hiacintai – iki 45 cm užaugantys augalai, turintys belapį kotą, ant kurio formuojasi didelis vertikalus žiedynas, sudarytas iš 30 ir daugiau žiedelių. Vertikalūs žiedynai nuostabiai kvepia ir džiugina įvairiomis spalvomis.

SKU
HW

Išparduota

NE NE IX-X 40x50cm saulėta/pus.pavėsis III-IV

Spalva: violetinė

Sodinimo gylis (cm): 12

Tarpas tarp gumbų: 40-50

Aukštis (cm) : 25-30

Sodinimo vieta: saulėta/pus.pavėsis/

Žiemoja: taip

Hiacintai puikiai auga ir žydi saulėtoje, erdvioje sodo vietoje. Lengvai auga lengvo priemolio ar priesmėlio dirvoje, kurioje neužsilaiko vanduo. Norint džiaugtis hiacintų žiedais, reikia reguliariai tręšti mineralinėmis trąšomis. Galima auginti kaip kambarinį augalą. Hiacintų svogūnėlius prieš sodinimą rekomenduojama valandą pamirkyti kalio permanganato tirpale. Į dirvą sodinami rudenį (rugsėjo antroje pusėje) 5–12 cm gyliu, atsižvelgiant į dirvos rūšį. . Sodinant į vazonėlius, trečdalį svogūno reikia palikti virš žemės.

Rudenį gumbsvogūnius reikia pasodinti saulėtoje vietoje, lengvoje  su geru drenažu purioje, vandeniui laidžioje dirvoje. Kad pagerintumėte drenažą, prieš sodinant į duobutę reikia įberti smėlio ar žvyro sluoksnį.

HW

Charakteristikos

Auginimo sąlygos
Auginame lauke
Pusiau pavėsis
Saulėta

Ši prekė neturi atsiliepimų.

Turite būti prisijungę arba susikurkite paskyrą tam, kad galėtumėte palikti atsiliepimą.

Elektroninėje parduotuvėje prekessodui.lt naudojami slapukai. Tęsdami naršymą šioje elektroninėje parduotuvėje sutinkate su slapukų naudojimu. Skaityti plačiau.

Palyginti (0 prekės) Mano mėgiamiausi Susisiekite su mumis
Pirmiau prisijunkite
Pirmiau prisijunkite

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias