4,09 €
Mokesčiai
Su mokesčiais

Sėklos, skirtos jauniems lapeliams – mikrožalumynams – auginti. Juose daug vitaminų, antioksidantų, mineralinių medžiagų ir chlorofilo. Jie vertinami dėl didelės maistinės vertės, stiprina sveikatą, skatina virškinimą, medžiagų apykaitą ir aktyvina viso organizmo veiklą. Teigiama, kad vartojami žalumynai turi teigiamą poveikį žmonių sveikatai ir apsaugo nuo degeneracinių senėjimo ligų.
Ridikėlių lapeliai maloniai deginančio skonio, ryškūs, vitamino C juose gerokai daugiau nei šakniavaisiuose, taip pat gausu kalcio, geležies, natrio, fosforo, sieros ir kalio. Sėklos sėjamos visus metus į daigyklas arba negilias polimerines dėžutes – būtina šviesa, šiluma, purus ir derlingas substratas.

SKU
5907595509350

Paruošimas: pamerkite pakuotės turinį į vandenį nakčiai. Kitą dieną išdėliokite sėklas į daiginimui skirtą indą. Atsižvelkite į tai, kad dygdamos jos padidės apie 4 kartus. Laikykite kambario temperatūroje, šviesioje patalpoje. 2–3 kartus per dieną nuskalaukite ir sudrėkinkite sėklas, kol jos sudygs (4–6 dienas). Jos valgomos iš karto sudygusios, galima laikyti šaldytuve 1–2 savaites.

5907595509350

Charakteristikos

Auginimo sąlygos
Auginame ant palangės
Auginame namie
Ruošimo būdai
Salotoms
Sultims
Vartojami švieži
Sėjos laikas
Balandis
Birželis
Gegužė
Gruodis
Kovas
Lapkritis
Liepa
Rugpjūtis
Rugsėjis
Sausis
Spalis
Vasaris
Derlius
Balandis
Birželis
Gegužė
Gruodis
Kovas
Lapkritis
Liepa
Rugpjūtis
Rugsėjis
Sausis
Spalis
Vasaris

Ši prekė neturi atsiliepimų.

Turite būti prisijungę arba susikurkite paskyrą tam, kad galėtumėte palikti atsiliepimą.

Elektroninėje parduotuvėje prekessodui.lt naudojami slapukai. Tęsdami naršymą šioje elektroninėje parduotuvėje sutinkate su slapukų naudojimu. Skaityti plačiau.

Palyginti (0 prekės) Mano mėgiamiausi Susisiekite su mumis
Pirmiau prisijunkite
Pirmiau prisijunkite

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias