Gražgarstės sėklos Rucola 10g daiginimui
Sėklos, skirtos jauniems lapeliams – mikrožalumynams – auginti. Juose daug vitaminų, antioksidantų, mineralinių medžiagų ir chlorofilo. Rukolos daiguose esančios skaidulos ir omega-3 riebalų rūgštys žadina apetitą, palengvina virškinimą, valo organizmą nuo toksinų, stiprina imuninę sistemą, gerina kraujotaką, turi antibakterinį ir priešvėžinį poveikį. Rukolos daigai, kaip ir patys lapai, naudojami kaip afrodiziakas. Malonaus skonio rukolos daigus galima valgyti ir šaltus, ir karštus. Jie naudojami: sumuštiniams, makaronams, salotoms, sūriams, padažams ir kaip priedas prie sriubų.
Paruošimas: pamerkite pakuotės turinį į vandenį nakčiai. Kitą dieną išdėliokite sėklas į daiginimui skirtą indą. Atsižvelkite į tai, kad dygdamos jos padidės apie 4 kartus. Laikykite kambario temperatūroje, šviesioje patalpoje. 2–3 kartus per dieną nuskalaukite ir sudrėkinkite sėklas, kol jos sudygs (4–6 dienas). Jos valgomos iš karto sudygusios, galima laikyti šaldytuve 1–2 savaites.
Charakteristikos
- Auginimo sąlygos
- Auginame ant palangės
Auginame namie - Ruošimo būdai
- Salotoms
Sultims
Vartojami švieži - Sėjos laikas
- Balandis
Birželis
Gegužė
Gruodis
Kovas
Lapkritis
Liepa
Rugpjūtis
Rugsėjis
Sausis
Spalis
Vasaris - Derlius
- Balandis
Birželis
Gegužė
Gruodis
Kovas
Lapkritis
Liepa
Rugpjūtis
Rugsėjis
Sausis
Spalis
Vasaris
Ši prekė neturi atsiliepimų.
Turite būti prisijungę arba susikurkite paskyrą tam, kad galėtumėte palikti atsiliepimą.