Raudonųjų kaliaropių sėklos 10g daiginimui
Sėklos, skirtos jauniems lapeliams – mikrožalumynams – auginti.
Raudonųjų kaliaropių sėklos dygsta lengvai ir greitai, o gauti įdomios spalvos daigai yra kupini skonio ir yra sveikas skanėstas, turtingas vertingų maistinių medžiagų ir vitaminų (ypač A, B, C ir E), mikro ir makroelementų. Raudonieji kaliaropiai stimuliuoja, gerina atmintį, aktyvina organizmo imuninę sistemą, apsaugo nuo vėžio ir virusų atakų. Skanūs raudonieji kaliaropių daigai gali būti naudojami kaip priedas prie salotų, jogurto, varškės, sumuštinių ar sriubos.
Paruošimas: pamerkite pakuotės turinį į vandenį nakčiai. Kitą dieną išdėliokite sėklas į daiginimui skirtą indą. Atsižvelkite į tai, kad dygdamos jos padidės apie 4 kartus. Laikykite kambario temperatūroje, šviesioje patalpoje. 2–3 kartus per dieną nuskalaukite ir sudrėkinkite sėklas, kol jos sudygs (4–6 dienas). Jos valgomos iš karto sudygusios, galima laikyti šaldytuve 1–2 savaites.
Charakteristikos
- Auginimo sąlygos
- Auginame ant palangės
Auginame namie - Ruošimo būdai
- Salotoms
Sultims
Vartojami švieži - Sėjos laikas
- Balandis
Birželis
Gegužė
Gruodis
Kovas
Lapkritis
Liepa
Rugpjūtis
Rugsėjis
Sausis
Spalis
Vasaris - Derlius
- Balandis
Birželis
Gegužė
Gruodis
Kovas
Lapkritis
Liepa
Rugpjūtis
Rugsėjis
Sausis
Spalis
Vasaris
Ši prekė neturi atsiliepimų.
Turite būti prisijungę arba susikurkite paskyrą tam, kad galėtumėte palikti atsiliepimą.