5,99 €
Mokesčiai
Su mokesčiais

SUMIN žalioji vaistinė LASER 940 EC
Paskirtis: natūrali visų augalų priežiūros priemonė skirta augalams kenkiančių vabzdžių ir erkių kontrolei. Mechaniškai naikina kenkėjus kenkiančius augalams. Purškiant LASER 940 EC ant augalo paviršiaus susidaro plona lipni danga, kuri imobilizuoja kenkėjus. Dėl tokio veiksmo jų gyvybinė veikla yra apribota, o ypač jiems trukdo judėti, maitintis ir daugintis. Priemonė naudojama kaip alternatyvi arba pagalbinė priemonė insekticidams ir (ar) akaricidams.

SKU
590710201287

Produktas neklasifikuojamas kaip pavojingas. Jo sudedamosios dalys nėra klasifikuojamos kaip pavojingos ir nėra įtrauktos į pavojingų medžiagų sąrašą pagal galiojančius reglamentus. Naudojimas: gausiai ir kruopščiai nupurkšti augalus: 9 ml/1 l H2O (vabzdžių kontrolei) 12 ml/1 l H2O (erkių kontrolei). Po naudojimo turi nelyti 3 val. Karencija – nėra. Sudėtis: natūralus augalinis aliejus, gaunamas iš sėjamosios judros (Caamelia sativa). Pakuotė - 25 g.

590710201287

Ši prekė neturi atsiliepimų.

Turite būti prisijungę arba susikurkite paskyrą tam, kad galėtumėte palikti atsiliepimą.

Elektroninėje parduotuvėje prekessodui.lt naudojami slapukai. Tęsdami naršymą šioje elektroninėje parduotuvėje sutinkate su slapukų naudojimu. Skaityti plačiau.

Palyginti (0 prekės) Mano mėgiamiausi Susisiekite su mumis
Pirmiau prisijunkite
Pirmiau prisijunkite

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias