Sojos sėklos 20g (BIO)
Sėklos, skirtos jauniems lapeliams – mikrožalumynams – auginti.
Sojų daigai yra puikus baltymų, vitaminų A, B, C ir K, taip pat fosforo, kalcio, kalio, geležies ir magnio šaltinis. Sojų daiguose esančios priešvėžinės medžiagos stabdo vėžinių ląstelių augimą. Juose taip pat yra daug folio rūgšties, todėl verta jas įtraukti į nėščiųjų racioną. Nesočiosios riebalų rūgštys, esančios daiguose, padeda sumažinti „blogojo“ cholesterolio kiekį. Sojų daigai puikiai papildo ryžius, sumuštinius, sriubas, varškę ir salotas.
Paruošimas: pamerkite pakuotės turinį į vandenį nakčiai. Kitą dieną išdėliokite sėklas į daiginimui skirtą indą. Atsižvelkite į tai, kad dygdamos jos padidės apie 4 kartus. Laikykite kambario temperatūroje, šviesioje patalpoje. 2–3 kartus per dieną nuskalaukite ir sudrėkinkite sėklas, kol jos sudygs (4–6 dienas). Jos valgomos iš karto sudygusios, galima laikyti šaldytuve 1–2 savaites.
Charakteristikos
- Auginimo sąlygos
- Auginame ant palangės
Auginame namie - Ruošimo būdai
- Salotoms
Sultims
Vartojami švieži - Sėjos laikas
- Balandis
Birželis
Gegužė
Gruodis
Kovas
Lapkritis
Liepa
Rugpjūtis
Rugsėjis
Sausis
Spalis
Vasaris - Derlius
- Balandis
Birželis
Gegužė
Gruodis
Kovas
Lapkritis
Liepa
Rugpjūtis
Rugsėjis
Sausis
Spalis
Vasaris
Ši prekė neturi atsiliepimų.
Turite būti prisijungę arba susikurkite paskyrą tam, kad galėtumėte palikti atsiliepimą.