Vapsvų ir kitų vabzdžių gaudyklė LAR3856

3,69 €
Mokesčiai
Su mokesčiais

Gaudyklė skirta vapsvoms ir kitiems vabzdžiams gaudyti lauke.

SKU
590129268385

Naudojimo instrukcijos

  • Be nuodų
  • Paprasta naudoti
  • Daugkartinė

Gaudyklė padės apsisaugoti nuo įkyrių įvairių rūšių vabzdžių soduose, vynuogynuose, balkonuose, pavėsinėse ir kitose vietose, kur zvimbia „nekviesti svečiai“. Vabzdžiams gaudyti nenaudojami jokie chemikalai.

NAUDOJIMAS

Atsukite baltą dangtelį ir į gaudyklės vidų įpilkite jauko – vaisių sirupo, sulčių ar kito (pageidautina fermentuoto) gėrimo. Užsukite dangtelį ir paruoštą gaudyklę pakabinkite virš vietos, kurią norite apsaugoti nuo vabzdžių. Buteliuko spalva ir jauko kvapas vilios vabzdžius – šie įskris į gaudyklę ir įkris į skystį. Dėl specialios konstrukcijos vabzdžiai neišskris iš gaudyklės. Netinka naudoti patalpose ir uodams gaudyti.

PAPRASTO JAUKO PARUOŠIMAS

  • Vapsvos, širšės ir musės: 150 ml alaus, 0,5 valgomojo šaukšto cukraus (arba medaus) ir 100 ml vandens, arba 1 valgomasis šaukštas cukraus (arba medaus) ir 50 ml vyno acto.
  • Vaisinės muselės: 125 ml obuolių acto, 50 ml raudonojo vyno ir 0,5 valgomojo šaukšto cukraus arba 100 ml alaus.

Norėdami padidinti gaudyklės efektyvumą, jauką keiskite kas 15-20 dienų, priklausomai nuo temperatūros ir vabzdžių kiekio. Taip paruoštos gaudyklės nevilioja apdulkintojų – bičių ir kamani

590129268385

Ši prekė neturi atsiliepimų.

Turite būti prisijungę arba susikurkite paskyrą tam, kad galėtumėte palikti atsiliepimą.

Elektroninėje parduotuvėje prekessodui.lt naudojami slapukai. Tęsdami naršymą šioje elektroninėje parduotuvėje sutinkate su slapukų naudojimu. Skaityti plačiau.

Palyginti (0 prekės) Mano mėgiamiausi Susisiekite su mumis
Pirmiau prisijunkite
Pirmiau prisijunkite

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias