3,99 €
Mokesčiai
Su mokesčiais

Vienmečiai trumpos vegetacijos žoliniai augalai. Garstyčios ne tik vertingas aliejinis augalas, jos priskiriamas ir prie medingų augalų, tinka auginti ir trąšoms. 

Sėti galima nuo ankstyvo pavasario iki vėlyvo rudens. Sėjos norma žaliajai trąšai – 20-25 kg/ha.

SKU
590759550819

Baltosios garstyčios -dirvos derlingumo ir kokybės gerintojas❗️❗️❗️
????Šie augalai, tarsi sutverti tam, kad purentų dirvą.
Garstyčios labai greitai suformuoja stiprią metro gylį siekiančią šaknų sistemą. Pakirtus šaknis, jos supūva per 1,5–2 savaites ir suformuoja dirvoje kanalų tinklą, padedantį orui ir drėgmei patekti į gilesnius dirvos sluoksnius. Taip išpurenamas podirvis, gerinama dirvos struktūra.
????Greitai auganti žalioji masė leidžia šiuos sideratinius augalus sėti visą sezoną – pavasarį, vasarą ir rudenį – nuėmus derlių.
????Garstyčios, patekusios į dirvožemį, greitai suskaidomos ir mineralizuojasi, o susidariusias humuso medžiagas labai lengvai įsisavina daržo kultūros. Taigi garstyčios gausiai papildo dirvą organinėmis medžiagomis, todėl savo galiomis beveik nenusileidžia kompostui bei mėšlui.
????Garstyčių trąšos taip pat yra puikios natūralios dirvožemio sanitarės, saugančios kultūrinius augalus nuo kenkėjų ir ligų, nes jose esantys eteriniai aliejai valo ir dezinfekuoja dirvą, naikina grybelius ir pasižymi baktericidinėmis ypatybėmis. Be to, žalioji masė slopina piktžolių augimą.
590759550819

Ši prekė neturi atsiliepimų.

Turite būti prisijungę arba susikurkite paskyrą tam, kad galėtumėte palikti atsiliepimą.

Elektroninėje parduotuvėje prekessodui.lt naudojami slapukai. Tęsdami naršymą šioje elektroninėje parduotuvėje sutinkate su slapukų naudojimu. Skaityti plačiau.

Palyginti (0 prekės) Mano mėgiamiausi Susisiekite su mumis
Pirmiau prisijunkite
Pirmiau prisijunkite

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias