10,89 €
Mokesčiai
Su mokesčiais


Grybiena Boletus edulis (Tikrinis baravykas) -auginkime grybus savo kieme!!!

SKU
590687435548

Išparduota

Patarimai auginimui:

Sėkite grybieną nuo balandžio vidurio iki spalio. Sėjimo vietoje turi augti lapuočiai medžiai, geriausiai tiktų ąžuolai ir bukai. Gerai, jeigu medžiai toje vietoje dar pakankamai jauni. Patartina naudoti sodininkystės dirvožemį, kuriame gausu neutralizuotų durpių ar naudoti dirvožemį iš miško.

 Iškaskite 3 duobes aplink medį, , gylis 15 cm. Kuo senesnis medis , tuo toliau nuo kamieno kaskite duobeles. Š kiekvieną duobelę įpilkyte 10ml skysčio.  Užpildykite duobes žemėmis, gausiai palaistykite ir uždengite mulčiu, spygliais ar lapias iš miško. Jauniems medžiams  5-10 metų reikia 30 ml vienam medžiui, senesniems medžiams  - 60 ml medžiui. audinga grybienos augimui medžiaga yra cukrus. Naudokite cukraus skiedinį ( 10g cukraus į 10l vandens)   Grybų augimo metu svarbu drėgmė, tad jei nedaug lyja, grybieną reikėtų reguliariai laistyti.Mėgėjiškas grybienos auginimas ne visada garantuoja gerus rezultatus. Taip yra dėl to, kad grybų augimas labai priklausomas nuo oro ir kitų aplinkos veiksnių. Grybų derlingumui užtikrinti turi būti sukurtos kuo panašesnės į natūralias sąlygos, grybiena turi būti sėjama laikantis visų instrukcijų

Vietovė ir paplitimas:

Nuo gegužės pabaigos iki birželios, vėliau nuo rugpjūčio pabaigos iki spalio auga lapuočių ir  mišriuose miškose, dažniausiai po ąžuolais, kur auga bruknės. Sukuria mikorizę su šalia esančiais ąžuolais. Auga pavieniai arba mažomis grupelėmis.

Vaisiai:

Gerose sąlygose grybai gali augti pirmais arba antrais metais po pasėjimo. Toje pačioje vietoje grybai auga 3-4 metus.

Derlingumas:

Per metus po vienu medžiu galima rasti nuo keleto iki keliolikos grybų.

Pakuotė:

Mikorozinė grybiena 60ml. Derlingumo tikimybė 85- 87 proc.



590687435548

Ši prekė neturi atsiliepimų.

Turite būti prisijungę arba susikurkite paskyrą tam, kad galėtumėte palikti atsiliepimą.

Elektroninėje parduotuvėje prekessodui.lt naudojami slapukai. Tęsdami naršymą šioje elektroninėje parduotuvėje sutinkate su slapukų naudojimu. Skaityti plačiau.

Palyginti (0 prekės) Mano mėgiamiausi Susisiekite su mumis
Pirmiau prisijunkite
Pirmiau prisijunkite

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias